Házirend

Kedves Vendégeink! A házirend célja, hogy meghatározza azokat az alapvető szabályokat, amelyek a szalon biztonságos, rendeltetésszerű üzemeltetéséhez, állagának megőrzéséhez szükségesek. Továbbá, hogy előírja azokat a viselkedési elvárásokat, melyek minden vendég zavartalan sportolását és kikapcsolódását szolgálják. Kérünk Titeket, hogy a következő szabályokat, a kulturált sportolási lehetőségek folyamatos biztosítása érdekében tartsátok be! A szolgáltatások igénybevétele a Házirend egyidejűleg történő elfogadását jelenti.

 1. A sporttér területére kizárólag a sporttevékenységnek megfelelően alkalmas sportfelszerelésben lehet tartózkodni.
 2. A szalon teljes területén zárt, tiszta sportcipő használata kötelező.
 3. A szolgáltatások igénybevétele alatt mobil telefon használata mellőzendő.
 4. Az szolgáltatások igénybevételéhez előzetes időpont foglalása szükséges. Amennyiben a foglalással rendelkező vendég az óra kezdésekor nem jelenik meg a teremben, úgy a bérletéből automatikusan az alkalom levonásra kerül, illetve a foglalása érvénytelenné válik, a helyét mások elfoglalhatják.
 5. Kérünk Titeket, a bejelentkezett időpontra pontosan érkezzetek!!! Amennyiben csúszással kezdjük az edzést, az órát nem tudjuk annyival tovább tartani. Alapvető elvárás a soron következő vendég tiszteletben tartása.
 6. A szalon nyitvatartási idejét mindenki köteles figyelembe venni és a zárási időpontra való tekintettel a termet időben elhagyni.
 7. A Szalon nem vállal felelősséget az elveszett, eltulajdonított tárgyakért, eszközökért! A talált tárgyakat kérjük részünkre adjátok le!
 8. A szolgáltatásokat és az eszközöket minden vendég saját felelősségére és kockázatára veszi igénybe. Ha gyerekek jönnek veletek az edzésre, ők szintén csak saját felelősségükre tartózkodhatnak a szalonban, úgy hogy a másik vendég edzését ne zavarják!
 9. A telekkel szembeni üres terület, magánterület. Kérünk Titeket hogy a gépkocsikkal a Veres Fitt szalon előtt, illetve a szemközti utca oldalán parkoljatok.
 10. A bérletek a lejárati időn túl nem használhatóak fel!
 11. Amennyiben le kívánjátok mondani az előre megbeszélt időpontot, azt kérjük tegyétek meg az időpont előtt legkésőbb 12 órával!!! Ez időn belül a bérletből 1 alkalom levonásra kerül.
 12. Amelyik vendégünk, hoz egy új vendéget, aki bérletet vesz, azt szeretnénk 2 alkalom ingyen edzéssel megajándékozni!
 13. Betegen, náthásan, lázasan tilos az edzésen részt venni! Az edzést tartó személynek jogában áll, az edzést elhalasztani, ha ilyen állapotot észlel, saját és a többi vendég egészségének megőrzése érdekében!

Veres Fitt Szalon
Szalon vezető: Debnár Judit
2112. Veresegyház, Csibaj utca 12.

06209551545