Célzott zsírégetés hason, derékon és combokon, fizikai erőnlét javulása, narancsbőr megszűntetése egy készülékkel, mindez gyaloglással egybekötve, amiről ugye tudjuk, hogy az ember számára a legtermészetesebb mozgásforma. Érdekel? Gyere és próbáld ki!
A VacuShape átesett egy hosszútávú vizsgálaton, melynek eredményei azt mutatták, hogy a vákum és a mozgás kombinációja meggyorsítja a zsírégetést a problémás területeken.

Mi történik a VacuShape vákuumos alakformáló készülékben?

A váltakozó magas és alacsony nyomás hatására a vérkeringés fokozódik a bőr alatti kapilláris erekben, amelyekben szállítóeszközként elszállítja a zsírt az izmokba, ugyanis a zsír kizárólag ott égethető el. Az edzés folyamán felügyeljük a szívritmust azért, hogy mindvégig megmaradjon az edzés aerob jellege. Ennél ugyanis az energiaigény 80%-a zsírokból, 20%-a pedig cukrokból tevődik össze.

A vákuummal nem csak a zsírok anyagcseréjét aktiváljuk, de a nyirokrendszert is, ami biztosítja az anyagcserénél keletkező gázok elszállítását. A bőr erős vérellátása és jobb telítettsége oxigénnel, vitaminokkal, ásványi anyagokkal és enzimekkel pozitív hatással van a narancsbőrre. Rendszeres alkalmazás esetén a bőr finomabb és simább lesz.

Klinikai tesztek

A VacuShape átesett egy hosszú távú vizsgálaton, a Pozsonyi Sportgyógyászati Klinikán és Prof. Mudr. Karel Martiník obezitológiai klinikáján, Hradec Králové-ban.
A megfigyelést több, különböző korú, fizikai rátermettségű és testzsír százalékú embercsoporton végezték el. A résztvevők antropometriai vizsgálaton estek át. A vizsgálati eredmények világosan mutatják, hogy az oxigén-fogyasztás, az energia-leadás és az oxigén ventilláció, csökkentett légköri nyomásnál végzett edzés közben emelkedik. Az energia-leadás egészen 50%-kal emelkedhet, a vákuum használata nélkül végzett aerob testmozgással összevetve.

A zsírégetés rövidebb időn belül megkezdődik, és az izomfáradtság nem figyelhető meg olyan korán, mivel a tejsav - amely terheléskor alakul ki az izmokban - eltávolítása és metabolizálódása sokkal gyorsabb. A VacuShape nemcsak a széles edzetlen tömegek számára alkalmas, hanem sportolók regenerálására is.

Elsődleges ellenjavallatok:
 • Felületes vagy mély érgyulladás az alsó végtagokon
 • Daganatos betegség
 • Thrombosis
 • Miokardiális infarktus és agyi érrendszeri baleset (agyi infarktus)
 • Az alsó végtagok Limfödémás betegsége
 • Bármilyen máj és veseelégtelenség
 • Bármilyen gyulladásos betegség
 • Diabétesz
 • Aranyér
Másodlagos ellenjavallatok:
 • Magas vérnyomás - kompenzálatlan (ha kompenzált gyógyszerrel - lehetséges)
 • Krónikus vénás elégtelenség (hiány)
  I. fok - Venektázia (vénás tágulás) - AJÁNLOTT
  II. fok - Visszerek - NEM AJÁNLOTT, függ a kiterjedésétől - fontos az orvossal konzultálni
  III. fok - hiperpigmentáció, exematikus dermatitis - TILOS
  IV. fok - Lábszárfekély - TILOS
 • A terhesség alatt VacuShape használata TILOS!
Gyakran feltett kérdések

Miért nem sikerül megszabadulni a zsírtól a hason, a combon és a fenéken?
Ott található a lerakódott zsír, ennek a rétegnek a futásnál kevesebb a vérellátása, mint a többi sejtnek. A testnek elsősorban a nehéz terhelést viselő izmok vérellátása a fontos. Ezt Ön is tapasztalhatja: a fenék és a combok felülete edzés idején és után hidegebb, mint pl. a hát. A kis véráramlás eredménye az, hogy a zsír kisebb mértékben bontódik le. A test energiaigényét máshonnan meríti, mint pl. a karokból, mellről stb.

Amit nem érünk el futással, a VacuShape-el miért tudjuk elérni?
Éppen ezek az orvosi tapasztalatok álltak a VacuShape berendezés fejlesztésének hátterében. A has, combok és fenék a vákuumkamrában mozog, így a VacuShape egy olyan alakformáló készülék, mely vákuumban működik. A vákuum biztosítja a problémás területeken lerakódott zsír fokozott vérellátását, így a zsírsejtek leadják a zsírt az izmoknak energiatermelés céljából. A Vacushape további előnye a bőr kisimulása.

Mennyi idejig tart egy alkalmazás a VacuShape-ben?
A gyakorlat időigénye az optimális eredmény elérése érdekében nagyon kicsi, kb. 30 percnyi könnyű sétának felel meg.

A gyakorlat idején keményen kell „gürcölnöm”?
Nem, a vákuumberendezésben a terhelés "lágy", a pulzusszám kortól függően 70 és 140 pulzus közötti. A gyakorlat ideje alatt lehetséges a pihenőidő is.