Kimagasló technológia

A Power Plate gép az egyik legizgalmasabb technológiai találmány a sporteszközök, az atlétika, az egészségmegőrzés és a fittség növelésének területén.

A gyorsulási tréning gyakorlatokkal javul az erőnlét, az egészségi állapot, illetve a sport- és funkcionális teljesítmény.

A plató másodpercenként többször elmozdul a test alatt, amelyre a válasz az azonnali izomstabilizálás, az egyensúly megtartása érdekében. Ez a reflexes izom összehúzódás eredményezi a rugalmasság, a koordináció és az erő javulását.

Erőkifejtés

A Power Plate csökkenti az edzéshez szükséges időt, ugyanakkor az izmokat úgy stimulálja, hogy nő a sovány izom tömege.

A forradalmian új edzési tecnológia harmonikus rezgéseket közvetít a testbe, melyekkel az izmok természetes reflexív összehúzódásokat váltja ki, másodpercenként 25-50 alkalommal, megmozgatva akár az izmok 98%-át, míg a hagyományos edzőtermi gépek csak 60%-ot dolgoztatnak!

Mozduljunk! - Erő = tömeg x gyorsulás

Sir Isaac Newton nagyon szerette volna a Power Plate gépet. A gyorsulási tréning alapját az ő második törvénye magyarázza.

A test gyorsulása "a" (az egyenletben a test képviseli a tömeget) generálja az erőt. Tehát nem a súlyt növeljük az erőkifejtéshez, hanem Önt mozgatjuk, gyorsítjuk, akár hat G erővel.

Mozduljunk! - Erő = tömeg x gyorsulás

Sir Isaac Newton nagyon szerette volna a Power Plate gépet. A gyorsulási tréning alapját az ő második törvénye magyarázza.

A test gyorsulása "a" (az egyenletben a test képviseli a tömeget) generálja az erőt. Tehát nem a súlyt növeljük az erőkifejtéshez, hanem Önt mozgatjuk, gyorsítjuk, akár hat G erővel.

Frekvencia - A gyorsabb jobb?

A frekvencia a gép platójának másodpercenkénti elmozdulását jelenti. A Power Plate 25 és 50 Hz közötti frekvenciára állítható.

Mi a különbség? A magasabb frekvenciát masszázsra használjuk, élénkíti a keringést. Az alacsonyabb beállítás erősítésre, egyensúly és az erőközpont edzésére szolgál.

Idő - Van egy perce?

Nem hiába nevezik gyorsulási tréningnek.

A Power Plate edzések gyorsak, mert a teljes test vibráció egyszerre sokkal több izomrostot aktivál.

Ha a gépet 30 Hz-re és 30 mp-re állítjuk, és így edzünk, gondoljunk csak bele, hogy egyszerre hány izom reagál a rezgésekre...

Amplitudó - Csak néhány mm

Ha nézi a Power Plate-t, szabad szemmel nem is látható, hogy a plató néhány mm-t elmozdul fel és le, akár 50-szer egy másodperc alatt.

Ez az elmozdulás aktivizálja az Ön tömegét és állítja elő az erőt, a gravitáció által. Olyan, mintha 30 mp alatt 900-szor ugrana fel pár mm magasra...

Power Plate, mint elismert orvostechnikai eszköz

Valamennyi Power Plate gép megfelelt az ISO 13485 minősítés szigorú követelményeinek, amely alapfeltétele a gyógyászati eszközökre vonatkozó gyártási engedélynek.

Ennek értelmében 2005 óta, az egész testes edzés kategóriájában a Power Plate a II. kategóriás gyógyászati termékekre vonatkozó engedéllyel rendelkezik.

Az orvostechnikai eszköz tanúsításnak köszönhetően orvosok, gyógytornászok alkalmazhatják a vibrációs tréninget, mint egy szélesebb körű kezelési módot, mely hozzájárul az elesések megelőzéséhez, izomerő és energia növeléshez, fájdalomcsillapításhoz, csontok ásványi anyag sűrűségének növeléséhez, valamint a öregedéssel járó a csontok ásványi anyag sűrűség csökkenésének megelőzéséhez, vérkeringéshez, a szív és érrendszeri funkciók fokozásához, rugalmasság és mozgékonyság növeléséhez, páciensek általános közérzetének, fittségének, és mindennapi életfunkciójuknak növeléséhez.


Power Plate - Cool Brand kitűntetés

A világ egyik legjobb márkájának választották a 2011/2012-es évben a Power Plate-t Londonban. A kitűntetést 10.000 különböző márka közül érdemelte ki a Power Plate olyan kritériumok alapján, mint stílus, innováció, eredetiség, egyediség, de szempont volt az is, mennyire autentikus az adott márka, és mennyire vonzó.


Body Life Award

2010-ben a Power Plate elnyerte a Body Life kitűntetést, melyet 500 németországi, valamint ausztriai fitnesz stúdió közül választottak ki az úgynevezett „stand alone” kategóriában.


Power Plate, a lejobb "anti-aging" eszköz

A Fitness Tribune vezető kereskedelmi magazin által a Power Plate elnyerte 2005-ben az év eszköze díjat az öregedés gátlás területén.


Power Plate a legjobb fitneszgép és szépségápolási eszköz

A német Wellness szövetség 2004-ben szigorú kritériumai alapján a legjobb fitneszgép és szépségápolási terméknek minősítette a Power Plate-et. A díjazás során az alábbi szempontokat vették figyelembe: Termékminőség, Wellness területén betöltött funkciók és hatékonyság, Hatékony képzési rendszer a vásárlók számára, Szállítási és garanciális feltételek biztosítása.


Power Plate az év szépségápolási terméke

2003-ban a Párizsban tartott, nemzetközi szépség kiállításon a Power Plate fitneszgépet, az év szépségápolási termékének választották.


Power Plate az év fitneszgépe

A világhírű, nemzetközi Fitnesz-vásáron, a FIBO-n, 2002-ben a TÜV Rheinland az év Innovációs terméke díjjal tüntette ki a Power Plate-et.

Kik használják?

Rubint Réka
„Megtaláltam az edzőmet! A Power Plate gyors, hatékony erőedzés! Futásom után szívesen edzem vele, mert rövid idő alatt olyan komplett programot kínál, amely 3 kisgyermek mellett is biztosítja számomra, hogy hatékonyan tornázhassak és megőrizzem formámat – új dimenzió az edzésben!”


Dukai Regina
„Megosztok most Veled egy igazi modell titkot: a Power Plate edzés abszolút a leggyorsabb és legkönnyebb út a nagyszerű alakhoz, és emellett csökkenti a cellulitot és a bőr is szebb lesz tőle. Mi másra van még szükség?”


Debreczeni Zita
„A barátaim áradoztak a Power Plate®-ről,most már tudom,hogy miért. Ez egy nagyszerű találmány,amely garantálja a kényelmes és időhatékony testedzést.”


Szulák Andrea
„Munkám során fontos, hogy mindig a legjobb formát hozzam. Nagyon sűrű az időbeosztásom, és sokszor nehéz bezsúfolni az edzést. A Power Plate-tel viszont gyorsan át tudom mozgatni az egész testemet. Annyira gyors és könnyű! Az eredmények pedig láthatóak és érezhetőek.”


Zimány Linda
„Számomra nagyon fontos, hogy karbantartsam a testem, hiszen munkám során a legjobb formámat kell hoznom. Korábban rendszeresen futottam, de mióta Power Plate edzésekre járok néha kihagyom ezeket az alkalmakat. Annyira a szerelmese lettem a gépnek hogy ki is viszek egyet a barátomhoz Moszkvába!”


Csomor Csilla
„Golfozás során a játékosok akár 6-8 kilométert is gyalogolnak, ennek ellenére nem egy zsírégető sportág, cardiot is kell mellette csinálni. Az elmúlt egy évben a Power Plate vibrációs tréninget részesítem előnyben. Fontos hogy a könnyű edzéseken kellemesen elfáradok és teljes átmozgatást kapjak! Az alapgyakorlatok mellett dinamikus mozgással is kombinálom edzésem, mely felviszi pulzusomat.”


Pataki Zita
„Vannak akik kritizálják a külsőmet, de ezzel kapcsolatban is magabiztos vagyok, minden tőlem telhetőt megteszek magamért. Az egészségem érdekében próbálok még többet sportolni, és megfelelő formába hozni a testemet: jógázom, a Power Plate-en edzek heti háromszor, futok, masszázsra járok és igyekszem minél többet pihenni.”


Courteney Cox
„A Power Plate drasztikusan megváltoztatta a tornáimat. Tudom, hogy a testem minden egyes izma dolgozik, méghozzá úgy, ahogyan azt más hagyományos edzéssel nem lehet elérni. Végtelen a felhasználása. Imádom ezt a gépet!”


Hilary Swank
„A Power Plate-ben azt szeretem, hogy otthonomban és nagyon rövid idő alatt mozgatom át az egész testemet. Hihetetlen, hogy mennyire célzottan edzhető egy adott izomcsoport és hogy közben egyre flexibilisebb leszek. Egyszerűen jó érzés.”


Clint Eastwood
„A Power Plate gyors, hatékony erőedzés. Golfmeccsek előtt szívesen edzek vele, mert ellazít és flexibilissé válok tőle. Ezen a piacon sok dolog feltűnik, majd leköszön, de a Power Plate gép marad. Vele gyorsan és hatékonyan tudjuk megőrizni formánkat.”


Rafael Nadal
„A pályán kívüli edzés ugyanolyan fontos számomra, mint a pályás. A Power Plate géppel gyorsabb a pályán kívüli felkészülés és a jótékony hatás maximális.”


Serena Williams
„A pályán kívüli edzés ugyanolyan fontos számomra, mint a teniszpályás tréning. A Power Plate géppel képes vagyok meggyorsítani a pályán kívüli edzést és maximalizálni a jótékony hatásokat.”


Fitnesz és Szépség

Fogyás! Formáld magad!

A legújabb tanulmányok kimutatták,hogy a Power Plate tréning 57%-os javulást kínál a hagyományos diéta és testmozgással szemben.


Tökéletes alak!

A mai világban sohasem látott hangsúlyt kap a szépségre és a formás test elérésére való törekvés. Harc az ideális méretekért, az állandó fogyókúra, hiábavaló próbálkozásnak tűnnek az „álomalak” eléréséhez..A Power Plate tökéletes edzőpartner, hogy egy lépést tegyen álmai felé.Hetente 2-3x30 perc rövid időn belül látványos eredményeket hoz, mely hozzásegít, hogy fittnek, aktívnak és szépnek érezhesse magát.
A Power Plate gép használata segít növelni a vérkeringést a dus oxigéntartalmú vér áramlását,ezáltal csökkenti a méreganyagokat a szervezetben és megakadályozza a narancsbőr kialakulását.


Egészség és Welness

Relaxáció

Jóval több, mint egy edzőgép! A Power Plate a teljes test masszázsát és pihentetését nyújtja egyszerre. Passzívan mozgatja a test összes izomcsoportját, azonnal javítja a keringést, csökkentve a fájdalmakat.


Javult keringés

A vibráció által létrejött természetes izom összehúzódás serkentik a vérkeringést ezáltal a gyorsabb lesz a tiszta oxigén szállítása a szövetekhez. A véráramlás növeli a vér szállítási mennyiségét ezzel együtt az alábbi anyagok szállítási sebességét: Oxigén/Széndioxid, Vitalitás komponensek (mikro tápanyagok), Energizáló komponensek(makro tápanyagok), Származékok és hulladékok (tejsav)


Erős csontok

Edzen úgy mint egy űrhajós! Ahogy idősödünk szervezetünkben ugyan az játszódik le mint az űrhajósoknál nulla gravitáció térben csontsűrűségünk csökken izmaink sorvadnak, öregszünk. Az orosz astronauták először használták a vibrációt rehabilitációjukra ,tapasztalatikat tudjuk használni a hétköznapi emberek tornáihoz. A Power Plate az izomerő, az egyensúly és a vérkeringés megnövelésére alkalmas, a csontok ásványanyag sűrűségére hat, elősegíti a testsúly csökkenést. Olvassa el a tanulmányt…(link a csontritkulás tanulmányról)